Shipping & Returns

Vi plejer at bruge UPS, TNT, EMS, DHL Fedex og Sodexi som shipping metoder til at sende dine ordrer og trackingnumre er tilgængelige, så snart de ordrer afsendt. Og du kan modtage dine ordrer på omkring 7 dage. Sørg din leveringsadresse er korrekt, så du kan modtage pakken direkte.

For fortoldning, vi har mange metoder og erfaringer, så din pakke altid er sikker. Og 99% af ordrerne er sikre for levering.

Her vil vi gerne tale om de undtagelser:

Hvis pakken har problemer i vores lands Told, vil vi være ansvarlige og vil gensende alle ordrer gratis. Du behøver ikke at betale eventuelle andre afgifter.

Men hvis din pakke er i besiddelse af dit lands Told, skal du kontakte Told af dit land, og arbejde med dem om, hvordan at frigive dine ordrer fra dit lands Told. Vi vil ikke være ansvarlig for disse sager, kan vi gøre noget ved dette. Og dine penge vil IKKE blive refunderet, fordi vi har afsendt ordrer i tid og betalt for forsendelsesomkostninger.

Alle pakker skal underskrives for. Hvis ingen er hjemme til at modtage din pakke, så vil det blive afholdt i dit lokale posthus, indtil du er i stand til at kvittere for pakken. Vi står bag hvert produkt vi sælger. Hvis du ikke er tilfreds med din ordre på nogen begrundelse, når du får det, kan du sende det tilbage til os. Vi refunderer værdien af ​​trøjer til dine næste ordrer. Alle elementer skal være i ny ubrugt stand.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hvordan returnerer jeg et produkt?

Uvasket, ubrugte, eller defekte varer kan returneres inden syv dage fra den dato, merchandise blev modtaget. Vare (r) skal returneres i stand modtaget eller andet merchandise vil blive returneret til afsenderen.

Alt salg endelige på intime / undertøj beklædning og salg vare (r). Tilbagebetaling vil blive krediteret til kun originale kreditkort. Shipping gebyr refunderes ikke. gebyr Retur skibsfart vil kun blive refunderet på grund af uoverensstemmelser og fejl af hele trøjer. Vi kun refundere op til prisen for "standard jord" shipping gebyr. For at kontakte kundeservice for spørgsmål, email os.

Back